EngHunFas

 

Természetes hálószoba

Évek óta megfigyelhető jelenség a természetes anyagok növekvő térhódítása az otthonokban. Érthető ez, hiszen a túlnyomórészt allergiás, többféle érzékenységtől szenvedő emberiség igyekszik megfogadni az életmód tanácsadók tanácsait e területen is.

A kő, a fa, a natúr textilek, vagy a bőr felhasználása visszatérő motívum otthonaink berendezésében. Újra és újra visszatérünk a régi idők ihlette stílusokhoz, követve az aktuális trendeket, az anyagok megmunkálásának friss technológiai megoldásait felhasználva.

Nincs ez másképp a hálószoba területén sem, hiszen a DEMKO® FEDER által is felhasznált tömörfa alapanyag az egyik biztosítéka az egészséges környezet megteremtésének. A tömörfa bútorok remek tulajdonságait érdemes kiegészíteni más natúr anyagokkal, mint a leginkább természet közeli matracok, és ágyneműk. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy hálószobánk annál egészségesebb, minél kevesebb elektromos berendezést helyezünk el benne, arról nem is szólva, hogy egy jól megválasztott falburkolat nem csupán esztétikai, hanem egészségi szempontokból is jelentősen erősíti pihenőhelyünk jótékony szerepét.


Share