EngHunFas

 

REFERENCIÁK - Szállodaszobák

Több, mint 1000 szállodai szoba bútorai, ágyai, ágybetétjei, matracai, textiliái és az elégedett vendégek sokasága dicséri a DEMKO® szakembereinek minőségi munkáit!

MAGYARORSZÁG

Balatonfüred - Anna Grand Hotel Szeged - Hotel Forrás Bükfürdő - Hotel Répce

Hévíz - Hotel Helios Budapest - Hotel Millenium Budapest - Hotel Taverna

Nagykanizsa - Korona Club Hotel Vásárosnamény - Winkler Ház

Nyírkáta - Vadászház Debrecen - Thermál Hotel Aquaticum

Bogács - Panoráma Panzió Eger - Hotel Flóra Budapest - Hotel Platánus

Szilvásvárad - La Contessa Kastélyszálló Karcag - Nimród Bioszálloda és Bioétterem

Hajdúszoboszló - Apolló Thermalhotel Villány - CROCUS Gere Bor Hotel & SPA

 

AUSZTRIA LENGYELORSZÁG SZLOVÁKIA

Szállodai szobák, apartmanok tervezése, gyártása és beépítése.

Szállodaprogramunk kiemelt része a hotelszobák bútorainak tervezése, gyártása és beépítése. Sokféle DEMKO® terméket kínálunk, amelyből mindig kiválasztható az árban, minőségben és kivitelben is legjobb megoldás. Ehhez biztosítjuk ötleteinket, tapasztalatainkat, terveinket és együttműködésünket.

A komplett szállodai szobák, apartmanok tervezése, berendezése és dekorációja a legszebb feladat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a megrendelő kívánsága, célja és anyagi lehetősége a legfontosabb szempont a tervezésnél. Megrendelőink versenyképes árat várnak el tőlünk és DEMKO® minőséget! A szálloda szakembereivel való együttműködés a jó munka legfontosabb feltétele.

 

**********************************************

 

Partnereink véleménye

„A DEMKO® Feder szállodaprogramja, a tervezés, a kivitelezés, a felhasznált anyagok minősége, mind azt tükrözik, hogy ezen program keretében is kiváló minőséget nyújt a cég. Nem elhanyagolható megjegyezni azt a segítőkész együttműködést, amely a cég hozzáállását és munkatársait jellemzi. Külön öröm számunkra, hogy a DEMKO® Feder elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat - amelynek egyik fő terméke a Royal bútorcsalád - elsőként az Anna-Grand szálloda szobáit ékesítheti. Bízom abban, hogy vendégeink is tapasztalni fogják az otthonos környezet által nyújtotta komfortérzetet. Ezúton is gratulálok a Magyar Termék Nagydíj eléréséhez.”

Koltai Péter
szállodaigazgató
Anna Grand Hotel, Balatonfüred

„Megbízható, korrekt, pontos partner. Jó tervezés, minőségi munka úgy az ágyak, mint a bútorok tekintetében. A vendégek visszajelzése is pozitív, keresik és szeretik a gyógymatracokkal ellátott ágyakat.”

Dr. Maklári Lászlóné
igazgató
Hunguest Hotel Forrás, Szeged

"Korábbi együttműködések tapasztalatai után a budapesti Taverna szálloda bio szobáinak bútorozásához számomra csak a DEMKO® FEDER jöhetett szóba. Termékeiket régóta ismerem, jellemzői a letisztult formák, természetes anyag és szín használat és magas minőség. A szálloda bútorozásánál az is kiderült, hogy kivitelezői együttműködésük a tervezővel készséges, és rugalmas, szállítási határidőket betartják, a helyszíni szerelésnél tisztán és pontosan dolgoznak. Öröm volt DEMKO® FEDER csapatával együtt dolgozni."

Láng Judit
belsőépítész

„Az 2000-ben felújított HUNGUEST Hotel Répce, Bükfürdő egy emeletét DEMKO termékekkel rendeztük be. Nagyon jó döntés volt. Megismerve a termékeket, több év tapasztalata alapján ma már minden emeletet DEMKO bútorral, matraccal, textíliával állítanék vendégeink szolgálatába. A tervezés, a kivitelezés, a felhasznált anyag mind, mind ezt a céget és munkatársait dicséri. Amelyik vendégünk már pihent “DEMKO” szobában az ismételt foglalásánál kifejezetten ilyen szobát rendel. A Demko termékek valóban magukért beszélnek.”

Szita Éva
igazgató
Hunguest Hotel Répce, Bükfürdő

"Nagyon örülünk, hogy a DEMKO® Feder Szállodaprogram ágyait választottuk. Vendégeink kifejezetten örülnek, amikor megtudják, hogy DEMKO® ágyakban alszanak. Sokan visszatérnek és rákérdeznek, hogy a kapott szobában DEMKO® ágy van-e? A tapasztalatok alapján ma is ugyanúgy döntenék."

Winkler Jánosné
igazgató
Winkler Ház, Vásárosnamény

„A Hunguest Hotel Helios, Hévíz 6 éve használja a DEMKO® Feder duplasoros léces betéttel és biomatraccal ellátott ágyait a vendégek legnagyobb megelégedettségére. Az a kényelem, amelyet ezek az ágyak biztosítanak nagymértékben hozzájárulnak a vendégek komfort érzetéhez szállodánkban.”

Pokorádiné Kelemen Katalin
igazgató
Hunguest Hotel Helios, Hévíz

 


Share