EngHunFas

 

2012. ismét a sikerek éve volt!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Vásárlóink és Partnereink töretlen elkötelezettségének köszönhetően a DEMKO® FEDER márka ismét elnyerte a MAGYARBRANDS címet.

Évről-évre tapasztalható az a vásárlói szándék, amely a magyar cégek felé tanusított, ezzel a hazai kereskedelem támogatását célzó törekvést erősíti.

Büszkék vagyunk arra, hogy szakképzett munkatársaink, szolgáltatásunk magas minőségébe vetett hitünk ismét elismerésre került.

Köszönjük!

DEMKO® FEDER

De - Span Kft.

 

**************************************************************

 

A DEMKO FEDER® márka elnyerte a MAGYARBRANDS címet

A DE – SPAN KFT a DEMKO® FEDER márkanév tulajdonosa és ezen termékek hivatalos gyártója és forgalmazója örömmel tájékoztatja Önöket, hogy a DEMKO®FEDER márkanév 2011 évben a Superbrands cím után elnyerte a MagyarBrands címet is.

2011-ben másodszor tették külön mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a DEMKO® FEDER igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP150 fogyasztói márka egyike legyen.

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői mind nagyobb szükségét látták, hogy a hazai termékekre kiemelt figyelmet fordítsanak, ezért 2010-ben életre hívták a MagyarBrands programot, amely idén másodszor tette közzé a vezető hazai márkák listáját.

A program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre. A magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez.

A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselő lehetnek hazánkban és határaikon kívül is.

A MagyarBrands hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

A programban részt vevő márkák – a Superbrands elveihez hasonlóan – önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapták meg az elismerést. A MagyarBrands címet elnyert márkák a védjegyadatbázisból és a pályázó márkákból kerülnek ki.

A MagyarBrands program szakértői egy komplex mutatószámot hoztak létre mindazon szempontok összegzéséből, amelyek közrejátszanak abban, hogy egy márkáról azt mondhatjuk, hogy hazai és sikeres. A MagyarBrands - mutató hét különböző szempontot mérő indikátor súlyozott átlaga.

A MagyarBrands díj is tanúsítja a DEMKO® FEDER márka eddigi sikerességét, a DE-SPAN KFT munkatársainak kiváló szakmai tudását, a minőség és a fogyasztók iránti elhivatottságunkat, az alváskultúrában és bútorgyártásban szerzett szakmai tapasztalatunkat, hozzáértésünket és elkötelezettségünk. Büszkén viseljük a MagyarBrands 2011 címet!

Köszönettel tartozunk minden munkatársunknak, a több ezer elégedett fogyasztónak, minden partnerünknek, továbbá azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a DEMKO® FEDER márka MagyarBrands legyen!

 

**************************************************************

 

Magyar Termék Nagydíjas Szállodaprogram

Szállodaprogramunk kiemelt részét képezi a hotelszobák bútorainak tervezése, gyártása és beépítése. Sokféle DEMKO® terméket kínálunk, amelyből mindig kiválasztható az általunk minőségben és kivitelben a legjobb megoldás, természetesen figyelembe véve az egyedi szempontokat.

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!

Több, mint 1000 szállodaszoba bútora, ágya, ágybetétje, matraca, textíliái és az elégedett vendégek sokasága dícséri a DEMKO® FEDER szakembereinek minőségi munkáit. A minőség mellett alapkövetelmény számunkra a tartósság, az ár-érték aránya.

 

**************************************************************

 

A DEMKO FEDER® márka 2011-ben elnyerte a Superbrands címet

 

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat.

Örömmel értesültünk arról, hogy a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a DEMKO® FEDER márka 2011-ben elnyerte a Superbrands címet.

Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, partnereinknek mindennapi választásukhoz az alváskultúra és bútorgyártás területén.

A díj olyan pozitív visszajelzés termékeinkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, melynek szakértői bizottsága 87 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. Brand Council, mely 1995-ben jött létre Nagy-Britanniában, ma már 87 országban működik és minden országban létrehoz egy független és önkéntes bizottságot, amelynek legfőbb feladata annak biztosítása, hogy csak az arra érdemes márkák kaphassák meg a Superbrands státuszt. A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik: "Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek."

A Szakértői Bizottság döntése is tanúsítja a DEMKO® FEDER márka eddigi sikerességét, munkatársaink kiváló szakmai tudását, a minőség és a fogyasztók iránti elhivatottságunkat, az alváskultúrában és bútorgyártásban szerzett szakmai tapasztalatunkat, hozzáértésünket és elkötelezettségünk. Büszkén viseljük a Superbrands 2011 védjegyet!

Köszönettel tartozunk minden munkatársunknak, a több ezer elégedett fogyasztónak, minden partnerünknek, továbbá azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a DEMKO® FEDER márka Superbrands legyen!


 

 


Share