EngHunFas

 

Az alvás csodája

Életünk közel egyharmadát ágyban töltjük, így könnyen belátható, hogy nem mindegy mindezt milyen körülmények között tesszük. Az éjszakai feltöltődés legfontosabb környezete hálószobánk, benne az ágyunk. A legtökéletesebb regenerálódás felelőse az a természetes burok, ami a testünket az ágyunkban körülveszi.

E természetes burok része a kényelmet, az ideális test- és gerinc alátámasztást biztosító a DEMKO® Biosystem, melynek része a személyre szabott, komfortos és dinamikus  ágyrács és az ágybetét.
Gyapjúgarnitúránk (derékalj, takaró és párna) csak báránygyapjúból készül, mosható, tisztítható, garantált minőségű gyapjú együttes.
A DEMKO® FEDER Gyapjú és Kasmír garnitúrák legszélesebb választéka, magas minősége és biztos garanciája teljes egészében megfelel a kívánalmaknak.

A garnitúra darabjai:

  1. A matracra helyezendő derékalj. Mérete: 90x200 cm
  2. A felső takaró. Mérete: 130x200 cm
  3. A speciális méretű, ergonómiailag optimális párna. Mérete: 40x80 cm vagy 40x50 cm

A garnitúrák együtt, részenként és eltérő méretekben is megrendelhetők!
 

A DEMKO® FEDER kínálata nem csupán választékában nyújt kiemelkedőt, hanem különlegességében (például ezüstszálas DEMKO® gyapjú) minőségében, tartósságában, megbízhatóságában is egyedülálló.

Nappali törődés

A DEMKO® kiegészítő nappali gyapjútermékei az éjszakai gyapjúhatást kínálják napjaink aktív időszakában is. A termékek használatával a mindennapok harmonikussá, fájdalom és problémamentessé válnak. Gyógyszerek válhatnak feleslegessé. A gyapjú használatával nagy lépést teszünk a minőségi élet megvalósítása felé.

Munkatársaink készséggel adnak teljes körű felvilágosítást és segítséget, hogy bőséges kínálatunkból megkönnyítsék a választást. Vásárlóink használják olyan örömmel, mint amilyen szeretettel mi elkészítjük azokat.

A DEMKO® Gyapjú a természet remeke, az ember egészségvédő társa!

 


Share