EngHunFas

 

Múlt - Jelen - Jövő

Nyerjen betekintést a DEMKO® FEDER természetes világába, engedje meg, hogy néhány szóban feltárjuk Ön előtt történetünket.

A DEMKO® FEDER termékcsalád a luxuskategória képviselete mellett a ma már mindenki által elérhető, az egészséges életmódhoz elengedhetetlenül szükséges magyar márka minősített termékeit képviseli. A kiváló minőségű és tulajdonságú, saját fejlesztésű speciális DEMKO® Biosystem, Bio hálószobabútorok, Gyapjú és Kasmír termékek az elmúlt 20 évben meghódították a magyar és európai piacot. Ez a siker lakberendezők, orvosok, természetgyógyászok, mérnökök és kiváló szakmunkások összehangolt munkájának eredménye.

A DEMKO® FEDER termékekhez kapcsolódó szellemi alkotások a márkanév használatával egyetemben 2010. június 28. napján a DE-SPAN Kft. tulajdonába kerültek.

Párhuzamba állítva a múltat és a jelent, a DE-SPAN Kft. is több évtizedes múltra tekint vissza, 1993 óta működik családi vállalkozásként. A közel két évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk mára a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődött. Eredményeinkhez 35 munkatársunk járul hozzá folyamatosan.

A DEMKO® FEDER márkanév összekapcsolódott a minőségi termékek gyártásával, a minőségi alvás fogalmával. A kiegyensúlyozott élethez és az aktív munkához nélkülözhetetlen a természetközeli, egészséges otthon megteremtése. Ennek elősegítése cégünk küldetése. Célunk, hogy ezt a filozófiát és minőségi gyártást tovább folytassuk és a jelenlegi megszokott színvonalú szolgáltatásunkat tovább erősítsük a DEMKO® termékek gyártásával.

Amennyiben Bizalmat szavazott nekünk, jöjjön velünk, s megmutatjuk, mivel szolgálhatjuk az otthon melegét, a család kényelmét!

DEMKO® FEDER

 

 


Share