EngHunFas

 

DEMKO® BIOSYSTEM                                                                                   

A DEMKO® FEDER Bio hálószobabútor családjainak könnyedsége, kényelme és szépsége megtestesíti a modern ember igényét a természetes alapanyagok és az egészséges életmód iránt. Kiegyensúlyozott és aktív életünk elengedhetetlen színtere a tökéletes pihenést garantáló hálószoba, amely egyedi szempontok alapján önmagunk elvárásaihoz formálható.

Az alvás nem csupán semmittevés: felkészít a mindennapok velünk szemben állított kihívásaira, amelyek napról-napra visznek előre az általunk kitűzött célok felé. Ezért fontos, hogy hálószobánk nyugalmat árasztó, természetes és egészséges legyen.  Ezeket a minőségi szempontokat a DEMKO® FEDER már a gyártás során kiválasztott tökéletes alapanyagokkal, a variálható bútoregységekkel és inspiráló összeállításokkal fókuszba helyezi. Az alapanyagok szépsége, az igényes formavilág, a hasznos funkciók biztosítják a tökéletes pihenést, a minőségi alvást,­ a testi és lelki regenerációt.

Mit jelent a DEMKO® Biosystem?

A DEMKO® Biosystem igazi megoldást jelent a derék és gerincfájdalmak megelőzésére, kezelésére, és az alvászavarok elkerülésére. Az ideális, személyre szabott ágybetétre mindenkinek szüksége van.

Ezért született meg a tökéletesség igényével, és vált Európa szerte méltán sikeressé, a 3 részes DEMKO® Biosystem, amely speciálisan fejlesztett elemekből áll, és hatásában egyedülállóan biztosítja az ideális alvás feltételeit.

A DEMKO® FEDER által fejlesztett és készített tartókeret, az arra kerülő rugalmas duplasoros lécesbetét és biomatrac kiváló élettani hatását a szakmai elismerések mellett az elmúlt 20 év visszatérő vásárlói igazolják.

 

1. Személyre szabott DEMKO® Biomatrac

A természetes kényelem

A DEMKO® Biosystem fontos része a különleges komfortot biztosító biomatrac, amelyet munkatársaink személyre szabottan segítenek kiválasztani szaküzleteinkben.

 

 

2. DEMKO® Speciális Duplasoros Lécesbetét

A gerinc bölcsője

A duplasoros lécesbetét lécei speciális technológiával, bükkfából készülnek, a két lécsor között hosszirányban három vagy több rugalmas test helyezkedik el. A lécesbetét tökéletesen felveszi a fekvő test, a gerinc alakját és azt minden pontján egyenletesen támasztja alá. A gerinc porckorongjai, a csontos csigolyatestek optimális helyzetbe kerülnek, csökken a terhelési feszültség, nem alakulnak ki káros feszülési pontok. Ennek köszönhetően a derék- és gerincfájdalmak, betegségek megelőzésének vagy kezelésének kiváló eszköze. A duplasoros lécesbetétet kivételes tulajdonságai az alváskultúra csúcstermékévé teszik.

 

3. DEMKO® Speciális Tartókeret

A hatékony alátámasztás nélkülözhetetlen eszköze

A speciális tartókeret létrejöttét számos statikai kísérlet és számítás előzte meg. Ezek eredményeként a tartókeret 30%-al növeli a lécesbetét hatásfokát, azáltal hogy a két filcezett hosszanti rúdra felfekvő alsó lécsor terheléskor hatékonyan dolgozik. A tartókeretre motoros és kézi fej- és lábemelő, valamint speciális emelő támasz rögzíthető.

 

 

 

 

 

 


Share